![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=201205100000006953<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Водянка Л. Д. Формування інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Л. Д. Водянка ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 22 с. — укp.Розроблено теоретичні положення та практичні рекомендації щодо формування й ефективного використання інноваційного потенціалу, шляхом розроблення інноваційної стратегії розвитку переробно-харчових підприємств. Досліджено категорію "інновація", її роль у процесі проведення інноваційної діяльності та категорії "інноваційний потенціал" - процес його формування та реалізації. Розкрито наукові засади та методичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу підприємств. Визначено роль техніко-технологічної бази в даному процесі залежно від зношеності основного капіталу. За допомогою математичних методів проведено розрахунки часткових, загальних та інтегральних значень інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості Чернівецької області. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-55 Шифр НБУВ: РА382878 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|