Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=201205100000006953<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Водянка Л. Д. 
Формування інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Л. Д. Водянка ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 22 с. — укp.

Розроблено теоретичні положення та практичні рекомендації щодо формування й ефективного використання інноваційного потенціалу, шляхом розроблення інноваційної стратегії розвитку переробно-харчових підприємств. Досліджено категорію "інновація", її роль у процесі проведення інноваційної діяльності та категорії "інноваційний потенціал" - процес його формування та реалізації. Розкрито наукові засади та методичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу підприємств. Визначено роль техніко-технологічної бази в даному процесі залежно від зношеності основного капіталу. За допомогою математичних методів проведено розрахунки часткових, загальних та інтегральних значень інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості Чернівецької області.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-55
Шифр НБУВ: РА382878 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського