Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=201205100000006970<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Обідіна Я. І. 
Організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Я. І. Обідіна ; Сум. нац. аграр. ун-т. — Суми, 2011. — 20 с. — укp.

Досліджено організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств, вдосконалено методичні підходи до визначення рівня конкурентоспроможності хлібопекарської продукції та хлібопекарських підприємств, а також обгрунтовано напрями її підвищення. Розроблено методичний підхід до оцінки конкурентоспроможності нових видів хлібопекарської продукції на основі теорії нечітких множин, яка дозволяє моделювати й оцінювати конкурентоспроможність продукції за умов неповної або нечіткої інформації про конкурентів. Доповнено класифікацію основних параметрів конкурентоспроможності хлібопекарської продукції організаційно-маркетинговими, які враховано за визначення рівня конкурентоспроможності продукції. Вдосконалено методичний підхід до оцінювання конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.61-13
Шифр НБУВ: РА382897 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського