1. |
Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. В. Дзюндзя ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2011. — 21 с.: табл., рис. — укp.Розроблено загальні принципи створення солодких страв і соусів функціонального призначення, харчових порошків і сухофруктів з хурми. Вивчено фізико-хімічні та технологічні властивості порошків з хурми, їх реологічні властивості, використання у виробництві солодких страв і соусів. Розроблено технологію солодких страв і соусів з підвищеними показниками споживчої цінності. Досліджено якість і безпечність розроблених виробів, проведено комплексне оцінювання якості розроблених виробів та їх конкурентопридатності. Розроблено та затверджено нормативну документацію, проведено комплекс заходів щодо впровадження запропонованих виробів у закладах ресторанного господарства. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3-3 + Л991.5-3 Шифр НБУВ: РА384875 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|