Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (34)Книжкові видання та компакт-диски (13)Журнали та продовжувані видання (5)
Пошуковий запит: (<.>A=ЗАГОРК$<.>+<.>A=НАДІЯ$<.>+<.>A=ПЕТРІВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Загорко Н.П. 
Вплив способів зберігання на якість плодів солодкого перцю: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Н.П. Загорко ; Херсон. нац. техн. ун-т. — Херсон, 2006. — 24 с. — укp.

Виявлено вплив різних способів заморожування на якість плодів солодкого перцю. Вивчено гістологічні зміни клітинної структури тканин під час заморожування в кріогенному, повітряному та рідкому середовищах. Визначено динаміку фракційного складу води за умов заморожування та тривалого зберігання у повітряному середовищі, а також кріоскопічну температуру та кількість вимороженої води. Встановлено, що вологовіддача з урахуванням органолептичної оцінки є важливим показником придатності сировини до зберігання у замороженому стані. З'ясовано, що процес заморожування помітно впливає на теплофізичні властивості, біохімічний склад солодкого перцю. Показано позитивний вплив додаткової технологічної обробки на зберігання та покращення стійкості якісних показників під час заморожування та наступного зберігання. Розроблено новий спосіб зберігання солодкого перцю, замороженого в маринаді, який відрізняється кращими біохімічними показниками, органолептичною оцінкою, мікробіологічною безпекою, ніж перець, заморожений розсипом. Економічний ефект впровадження у виробництво технології заморожування розсипом складає 759 - 817 грн/т, а заморожування в маринаді - 945 - 2 597 грн/т залежно від терміну зберігання плодів солодкого перцю.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309.1/9 +
Шифр НБУВ: РА344279

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського