Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (11)Книжкові видання та компакт-диски (10)Журнали та продовжувані видання (3)
Пошуковий запит: (<.>A=КАМЄНЄВ$<.>+<.>A=ВАЛЕРІЙ$<.>+<.>A=ВІКТОРОВИЧ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія: Будівництво   
1.

Камєнєв О. С. 
Підвищення технологічності перепланувань із влаштуванням прорізів у стінах та перегородках промислових та цивільних будівель: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.23.08 / О. С. Камєнєв ; Придніпр. держ. акад. буд-ва та архіт. — Д., 2010. — 20 с. — укp.

Встановлено кількісні залежності зростання витрат сталі, трудомісткості, заробітної платні та собівартості влаштування прорізів від їх майбутніх розмірів і матеріалу стін. Визначено межі доцільного використання сучасних дрилів, перфораторів, фрезерів, дискових і канатних пилок в залежності від товщини конструкцій, різновиду матеріалу й обсягів робіт. Запропоновано нові та нормалізовано відомі конструктивно-технологічні рішення, які забезпечують скорочення термінів виконання робіт і мінімізують використані для цього ресурси сталі, праці, енергії й обладнання та пристосувань.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Н7-09
Шифр НБУВ: РА371238 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

      
2.

Камєнєва Н. В. 
Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Н. В. Камєнєва ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2011. — 18 с. — укp.

Доведено доцільність використання природних полісахаридів, а саме: камеді гуарової, камеді ксантанової й альгінату натрію в складі рецептур нових швидкозаморожених овочевих напівфабрикатів з томатних овочів для підвищення їх поживних властивостей під час заморожування та низькотемпературного зберігання. Досліджено вплив введених домішок на зміни споживних властивостей швидкозаморожених овочевих напівфабрикатів з томатних овочів і встановлено гарантійні терміни їх зберігання. Розроблено нормативну документацію й одержано деклараційні патенти України на корисну модель.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.42
Шифр НБУВ: РА379112 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського