Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (2)Книжкові видання та компакт-диски (5)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=КОВЄШНІКОВА$<.>+<.>A=ТЕТЯН$<.>+<.>A=АФАНАСІЇВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Ковєшнікова Т.А. 
Удосконалення технології виробництва десертних виноматеріалів у відповідності до вимог стандартів ISO 9000: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Т.А. Ковєшнікова ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2007. — 18 с. — укp.

Удосконалено технологію виробництва десертних виноматеріалів на підставі обгрунтування параметрів контролю та способів керування технологічними процесами. Встановлено параметри, які обумовлюють та відображають формування якості десертних вин у процесах мацерації м'язги та дозрівання виноматеріалів. Розроблено технологію та методику проведення моніторингу виробництва десертних виноматеріалів, відмінними рисами яких є наскрізний поопераційний контроль ендогенних параметрів якості в системі сировина - виноматеріал. Запропоновано ефективні способи керування якістю десертних вин на технологічних етапах їх виробництва. На підприємствах Криму впроваджено удосконалену технологію виробництва десертних виноматеріалів з відповідним пакетом нормативної документації згідно вимогам стандартів серії ISO 9 000. Розроблено такі методичні вказівки : "Рекомендації щодо технологічних операцій з м'язгою під час виробництва десертних виноматеріалів", "Методика визначення показників розливозрілості кріплених виноматеріалів. Частина 3. Виноматеріали десертні", а також робочі інструкції 8.2.4 - 02 "Моніторинг і вимірювання процесів виробництва" та 10.01.02 "Порядок контролю та випробувань в процесі виробництва". У межах системи менеджменту якості упроваджено удосконалену технологію виробництва десертних виноматеріалів в НВАО "Масандра" і ВАТ "Сонячна долина" та сертифіковано на відповідність стандартам серії ISO 9 000 версії 2 000.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л874.2 +
Шифр НБУВ: РА350504

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського