Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Реферативна база даних (25)Книжкові видання та компакт-диски (28)Журнали та продовжувані видання (3)
Пошуковий запит: (<.>A=КУПАЛОВ$<.>+<.>A=СВЕТЛАН$<.>+<.>A=АНАТОЛЬЕВН$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Демяненко К. А. 
Екологічний менеджмент у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств. / К. А. Демяненко. — Б.м., 2019 — укp.

У дисертаційній роботі досліджено системи екологічного менеджменту кондитерських підприємств для підвищення їх конкурентоспроможності та зниження антропогенного впливу на довкілля. Узагальнено теоретико-методичні засади щодо сутності екологічного менеджменту підприємств як чинника їх конкурентоспроможності. Проаналізовано і визначено основні нормативно-правові інструменти екологічного менеджменту кондитерських підприємств відповідно до зарубіжного та вітчизняного досвіду. Розроблено інструментарій оцінювання ефективності екологічного менеджменту в забезпеченні конкурентоспроможності підприємств. Виявлено тенденції розвитку та екологічні наслідки діяльності підприємств кондитерської галузі. Визначено вплив екологічного менеджменту на конкурентоспроможність підприємств кондитерської галузі. Розроблено модель оцінки вагомості екологічних аспектів діяльності підприємств кондитерської галузі, оцінено ефективність екологічного менеджменту та його вплив на конкурентоспроможність підприємств. Сформульовано пропозиції щодо удосконалення нормативно-правового регулювання системи екологічного менеджменту в Україні.^UThe thesis examines the systems of environmental management of confectionery enterprises to improve their competitiveness and reduce anthropogenic impact on the environment.Modern transformations in the economy of Ukraine, which are characterized by increased competition, both on the external and internal markets, make it necessary to search for new ways to improve the competitiveness of the enterprise. First, the anthropogenic load on the environment increases. Second, the innovative activity of Ukrainian enterprises is reduced due to incorrect management of most enterprises. Thirdly, the quality of products of Ukrainian enterprises does not meet the requirements of world standards, which makes it impossible for most enterprises to enter the world market.The confectionery industry is one of the most developed branches of the food industry, the total production of which is more than 1 million tons of products per year, which allows fully to meet the needs of the domestic market and be export-oriented (products are exported to more than 50 countries). The role of environmental management of an enterprise is increasingly important in the context of ensuring sustainable development and the main criteria for achieving it. Increasing the efficiency of environmental management in the confectionery industry requires improving the levers and instruments of the impact of environmental policy on the competitiveness of enterprises.


Шифр НБУВ: 05 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського