1. |
Карпович І.В. Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / І.В. Карпович ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с. — укp.Розроблено технологію фруктозовмісного харчового сиропу з найбільш дешевої за умов України крохмалевмісної сировини - пшениці 6 класу. Проаналізовано способи і схеми одержання харчових сиропів, шляхи їх використання у процесі виробництва різних харчових продуктів. Встановлено оптимальні параметри процесів розрідження та зцукрювання крохмалю, а також ізомеризації глюкози з використанням високоефективних ферментних препаратів, знебарвлення глюкозного та глюкозно-фруктозного розчинів природними сорбентами й активним вугіллям. Розроблено спосіб і технологічну схему одержання фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини з вмістом фруктози 32...35 % до маси сухих речовин продукту. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.40 Шифр НБУВ: РА373899 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|