1. |
Мелконян А.М. Підбір сортів абрикоса для зберігання у замороженому вигляді та одержання продуктів переробки: Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / А.М. Мелконян ; УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2000. — 17 с. — укp.Роботу присвячено технологічній оцінці придатності до низькотемпературного заморожування районованих та перспективних сортів абрикоса, вирощуваних у Вірменії. Наведено харчову, біохімічну та фізичну характеристику сортів за основними показниками. Визначено їх збереження у заморожених плодах і виготовлених із них продуктів. Розроблено та затверджено технологічні інструкції з виробництва заморожених плодів абрикоса, а також приготування компотів та варення. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: П256.4-486,022 Шифр НБУВ: РА310494 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|