Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (7)Книжкові видання та компакт-диски (12)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=МИХАЙЛИЦЬК$<.>+<.>A=НАТАЛІЯ$<.>+<.>A=ВАЛЕНТИНІВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
1.

Михайлицька Н.В. 
Облік витрат та формування собівартості в цукровому виробництві: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Н.В. Михайлицька ; Ін-т аграр. економіки УААН. — К., 2002. — 19 с. — укp.

Системазовано існуючі підходи до визначення собівартості та розкрито її зміст як економічної категорії та об'єкта фінансового й управлінського обліку. Проаналізовано існуючі варіанти класифікації методів обліку витрат і здійснено її уточнення. Обгрунтовано необхідність галузевої прив'язки та адаптації до конкретних організаційних особливостей цукропереробного підприємства положень бухгалтерського обліку (стандартів). Удосконалено методику обліку витрат на виробництво та формування собівартості цукру. Розроблено базову модель інформаційного забезпечення управління витратами. Надано рекомендації щодо оптимізації інтеграційних зв'язків у цукровому підкомплексі у разі застосування давальницької схеми переробки.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4Укр)230.675.14-148.6
Шифр НБУВ: РА318051 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

Географічні рубрики:

      
2.

Михайлицька О.Р. 
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / О.Р. Михайлицька ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2005. — 18 с. — укp.

Науково обгрунтовано доцільність застосування мікроелементів у технології сирів голландської групи. Вивчено вплив сполук мікроелементів феруму, кобальту, купруму, хрому та цинку на фізіолого-біохімічні, мікробіологічні та технологічні властивості молочнокислих бактерій у складі заквасок для сирів і на проходження мікробіологічних і ферментативних процесів у сирах. Експериментально встановлено оптимальні дози окремих мікроелементів для активізації мікрофлори бактеріальних композицій. На підставі одержаних результатів розроблено мінеральну домішку. Доведено, що у разі використання мікроелементної домішки у технології виготовлення сирів голландської групи підвищується їх якість та прискорюється визрівання.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л958.22 +
Шифр НБУВ: РА341323

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського