Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (6)Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Молоканова Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Молоканова Л.В. 
Споживчі властивості нових видів морозива: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Л.В. Молоканова ; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. — К., 1999. — 18 с. — укp.

Дисертація присвячена розробці нових видів морозива з використанням нетрадиційної рослинної сировини в якості наповнювачів. Вперше для виготовлення морозива на молочній основі використано цукрорафінадну патоку, сироп з плодів чорної шовковиці, варення з пелюстків ефіроолійної троянди, водну витяжку з м'яти перцевої. На підставі експериментальних даних про хімічний склад та харчову бездоганність зазначених наповнювачів обгрунтовано можливість і доцільність їх використання для розробки нових видів морозива. Доведено, що нові види морозива мають оригінальні органолептичні властивості, підвищену в порівнянні з традиційним морозивом біологічну цінність. Вивчено вплив наповнювачів на "технологічні" властивості нового морозива. Досліджено закономірності процесів, що мають місце при тривалому зберіганні нового морозива, визначено гарантійний термін його зберігання. Наведено дані економічної ефективності від впровадження нового морозива у виробництво.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л956-3

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського