1. |
Положишникова Л. О. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Л. О. Положишникова ; Донец. нац. у-т екон. і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. — Донецьк, 2010. — 20 с.: a-рис. — укp.Науково обгрунтовано та розроблено технологію соусів на емульсійній основі за рахунок використання вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля. Встановлено основні параметри, що забезпечують утворення емульсій. Досліджено зміну функціональних властивостей сировини залежно від тривалості обробки у вихровому шарі феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля. Встановлено, що використання способу обробки сприяє покращання функціональних властивостей білкових складових соусу та не погірщує якісні показники олії соняшникової. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3 Шифр НБУВ: РА373394 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|