1. |
Расулов Р.А. Технологія солодких страв з окарою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Р.А. Расулов ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2004. — 20 с.: рис., табл. — укp.На підставі аналізу вітчизняної та зарубіжної літератури визначено сучасний стан вивчення властивостей, складу і напрямів використання окари у технологіях кулінарної продукції. Обгрунтовано доцільність використання окари в технологіях солодких страв підвищеної харчової цінності. Досліджено властивості та хімічний склад окари, установлено технологічні шляхи оптимізації її структури. Розроблено технологію волого-термічної обробки окари та виробництва напівфабрикату з неї для приготування солодких страв. Запропоновано рецептурні композиції та технологічні режими виробництва таких страв. Визначено оптимальний його вміст та вивчено комплекс якісних характеристик нових видів страв. За результатами медико-біологічних досліджень установлено наявність радіопротекторної дії страв, виготовлених з використанням даного напівфабрикату. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5 + Шифр НБУВ: РА328923
Рубрики:
|