Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Реферативна база даних (78)Книжкові видання та компакт-диски (83)Журнали та продовжувані видання (7)
Пошуковий запит: (<.>A=СУХЕНК$<.>+<.>A=ВІКТОРІЯ$<.>+<.>A=ЮРІЇВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.РА313223 Сухенко Т.В. Жіноча середня освіта в Україні (XIX - початок XX ст.) : Автореф. дис... канд. іст. наук: 07.00.01 / Т.В. Сухенко / Київ. нац. ун-т ім. Т.Шевченка. — К., 2001. — 20 с.
2.Сухенко В.Г. Лексика поетичних творів Дмитра Білоуса: структурно-семантичний і когнітивно-прагматичний аспекти : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / В.Г. Сухенко / Харк. нац. пед. ун-т ім. Г.С.Сковороди. — Х., 2009. — 18 с.
3.РА377692 Сухенко В. Ю. Математична модель і система керування процесом дуття конвертерної плавки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / В. Ю. Сухенко / "Київ. ін-т автоматики", держ. наук.-вироб. корпорація. — К., 2010. — 20 с.: a-рис.
4.Сухенко Ю.Г. Науково-прикладні основи підвищення довговічності деталей обладнання харчових і переробних галузей АПК : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.05.09 / Ю.Г. Сухенко / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 36 с.
5.Сухенко В.Ю. Підвищення довговічності обладнання харчових виробництв на основі протикорозійних інгібованих систем : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В.Ю. Сухенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с.
6.05 Гудзенко М. М. Удосконалення процесу та обладнання для виготовлення олії пресуванням в екструдерах / М. М. Гудзенко. — Б.м., 2019
7.05 Корець Л. І. Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками / Л. І. Корець. — Б.м., 2021
8.05 Ісраелян В. М. Розробка технології шинкових виробів із м'яса страуса з використанням біотехнологічних прийомів / В. М. Ісраелян. — Б.м., 2021
9.05 Розбицька Т. В. Розроблення і впровадження інтегрованої системи управління технологічними процесами для забезпечення ресурсозбереження та безпечності молочних продуктів / Т. В. Розбицька. — Б.м., 2021
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського