Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (104)Книжкові видання та компакт-диски (146)Журнали та продовжувані видання (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Саблук П$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Мамчур Л. В. 
Організаційно-економічні засади розвитку ринку м'яса. / Л. В. Мамчур. — Б.м., 2021 — укp.

У дисертаційній роботі обґрунтовано та систематизовано теоретико-методологічні положення та розроблено практичні рекомендацій щодо подальшого розвитку ринку м'яса.Поглиблено теоретичні підходи до визначення економічної сутності поняття ринку м'яса в сучасному організаційно-економічному дискурсі; узагальнено та систематизовано організаційно-економічні чинники функціонування ринку м'яса, розкрито сутнісні характеристики, їх структуру та особливості; сформовано методичні положення індикативної оцінки розвитку ринку м'яса. Досліджено стан структурних перетворень на ринку м'яса, виконано оцінку структурних та функціональних особливостей пропозиції м'яса; попиту, споживання та ціноутворення на ринку м'яса та ефективності функціонування і розвитку ринку м'яса.На основі дослідження окреслено та запропоновано пріоритетні напрями розвитку ринку м'яса. Представлено концептуальне бачення організаційно-економічного механізму забезпечення розвитку ринку м'яса.^UThe essence of the concept of "meat market", its economic meaning, features of functioning and the concept of development are substantiated and revealed. In particular, under which we consider a multifunctional market system of socio-economic relations between different market participants in the direct interaction of state management methods and market regulatory mechanisms, which ensures the implementation of sectoral and market processes - animal and poultry production, production, processing, promotion, storage, sale and meat consumption, intensifying the increase in the supply of quality raw meat and demand for it.Systematized signs and indicators of efficiency of meat market development, proposed constituent factors that determine the level of its functioning and development, classifying them into social, economic, environmental, technological, natural, institutional and legal, and among the most significant price, level income, state support, institutional and legal support, as basic determinants of the formation of the domestic meat market.


Шифр НБУВ: 05 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського