1. |
Чухліб Є.В. Відгодівельні, м'ясо-сальні якості та окремі біологічні особливості свиней різного напрямку продуктивності: Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / Є.В. Чухліб ; УААН. Ін-т свинарства ім. О.В.Квасницького. — Полтава, 2006. — 19 с. — укp.Вивчено продуктивні якості та біологічні особливості свиней великої білої, великої чорної, полтавської м'ясної та української степової білої порід. Наведено дані росту та розвитку молодняку різних генотипів, відгодівельних і м'ясо-сальних якостей, перетравності основних поживних речовин корму, розвитку внутрішніх органів, гематологічних показників. Межа міцності стегнових кісток у полтавської м'ясної та української степової білої порід у порівнянні з контрольною групою (велика біла порода), була вищою, що свідчить про міцність її конституції. Доведено, що фенотипічна різноманітність за ознаками продуктивності, росту та розвитку значною мірою обумовлена впливом генотипу. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: П65-455.47 + Шифр НБУВ: РА346169
Рубрики:
|