Пошуковий запит: (<.>A=ЯКУБЧАК$<.>+<.>A=ОЛЬГ$<.>+<.>A=МИКОЛАЇВНА$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | 05 Єрмак А. В. Безпечність та якість гомогенізованого меду / А. В. Єрмак. — Б.м., 2020 |
2. | 636.03/Г 65-571803 05 Гончар В. В. Вплив барвників жовтків на якість і безпечність курячих яєць за різних режимів зберігання : автореферат дис. ... д.філософ : 212 / В. В. Гончар. — Б.м., 2023 |
3. | 05 Застулка О. О. Мікологічна безпечність та якість бджолиного обніжжя / О. О. Застулка. — Б.м., 2019 |
4. | 05 Лінійчук Н. В. Санітарно-гігієнічна оцінка продуктів забою курчат-бройлерів за застосування енрофлоксацину / Н. В. Лінійчук. — Б.м., 2021 |
5. | 05 Хомутенко В. І. Санітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберігання / В. І. Хомутенко. — Б.м., 2021 |