Пошуковий запит: (<.>K=М'ЯСО<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 89
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Авдєєва Л.Ю. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Л.Ю. Авдєєва / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 18 с.: рис. |
2. | РА376746 Акімов О. В. Ефективність породно-лінійної гібридизації з використанням заводських ліній свиней харківського типу української м'ясної породи : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.01 / О. В. Акімов / Херсон. держ. аграр. ун-т. — Херсон, 2010. — 19 с. |
3. | Алексійчук Т.В. Економічна ефективність виробництва свинини : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Т.В. Алексійчук / Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки". — К., 2004. — 18 с. |
4. | Антонюк Т.А. Вирощування бугайців на м'ясо за обмеженого використання незбираного молока : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / Т.А. Антонюк / Нац. аграр. ун-т. — К., 2007. — 18 с. |
5. | Аржевітін С.М. Особливості фінансування підприємств малого бізнесу в харчовій та м'ясо- молочній промисловості : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / С.М. Аржевітін / Український держ. ун-т харчових технологій. — К., 1998. — 16 с. |
6. | Біла Т.А. Генотипічні особливості амінокислотного складу і якісних показників м'ясо-сальної продукції свиней різного напрямку продуктивності : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / Т.А. Біла / Херсон. держ. аграр. ун-т. — Херсон, 1999. — 17 с. |
7. | РА369353 Бірта Г. О. Формування м'ясо-сальної продуктивності різних генотипів свиней залежно від паратипових факторів : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.02.01 / Г. О. Бірта / Українська академія аграрних наук / Інститут розведення і генетики тварин. — Київ, 2009. — 39 с. |
8. | РА376988 Бейдик Н. М. Інноваційна діяльність підприємств на ринку екологічно чистої м'ясо-сальної продукції : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Н. М. Бейдик / Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В. Докучаєва. — Х., 2010. — 20 с. |
9. | РА313823 Бобчук І.П. Організаційно-економічні основи формування ринків м'ясо-молочної продукції (на прикладі західних областей України) : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / І.П. Бобчук / Терноп. акад. нар. госп-ва. — Тернопіль, 2001. — 20 с.: рис. |
10. | 05 Бондар С. В. Удосконалення технології паштетних консервів з використанням м'яса птиці механічно відокремленого / С. В. Бондар. — Б.м., 2021 |
11. | РА380935 Борковська В. В. Облік витрат виробництва м'ясопереробних підприємств : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09 / В. В. Борковська / ННЦ "Ін-т аграр. економіки". — К., 2011. — 22 с. |
12. | Васильєва Ю.О. Обгрунтування ефективності використання симентальської худоби різних виробничих типів : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / Ю.О. Васильєва / УААН. Ін-т тваринництва. — Х., 2007. — 20 с. |
13. | Ведмеденко Ефективність використання родинних форм різних кросів для створення курей м'ясо-яєчного напрямку продуктивності : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / Олена Володимирівна Ведмеденко / Херсонський держ. аграрний ун-т. — Херсон, 2006. — 18 с. |
14. | Воловик М.Є. Оцінка ефективності використання чистопорідних і помісних свиноматок універсальних і спеціалізованих порід при різних поєднаннях : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / М.Є. Воловик / Держ. вищ. навч. закл. "Херсон. держ. аграр. ун-т". — Херсон, 2008. — 16 с. |
15. | 05 Галайко А. М. Фінансова політика розвитку агропромислового комплексу України / А. М. Галайко. — Б.м., 2021 |
16. | Галич Економіко-організаційний механізм становлення ринку м'ясо-молочної продукції в регіоні : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Олександр Анатолійович Галич / Дніпропетровський держ. аграрний ун-т. — Д., 2004. — 20 с. |
17. | Герілович І.О. Токсико-екологічна характеристика омайту (пропаргіту) : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.04 / І.О. Герілович / Ін-т експерим. і клініч. ветеринар. медицини УААН. — Х., 2006. — 23 с. |
18. | Глєбова Ю.С. Економічна ефективність реконструкції і нового будівництва комплексів по вирощуванню молодняку великої рогатої худоби : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Ю.С. Глєбова / Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В. Докучаєва. — Х., 2009. — 20 с. |
19. | 05 Голубков П. С. Розробка роботизованого комплексу для виробництва пельменів спеціальних форм / П. С. Голубков. — Б.м., 2021 |
20. | Гордієнко В.М. Оптимізація енергетичного і протеїнового живлення індичат, які вирощуються на м'ясо : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / В.М. Гордієнко / УААН. Ін-т тваринництва. — Х., 2007. — 20 с. |
| |