Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (5)Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.43$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
1.

Радзієвська І.Г. 
Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.06 / І.Г. Радзієвська ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". — Х., 2010. — 21 с. — укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.43
Шифр НБУВ: РА371133 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

      
2.

Кущ С.П. 
Формування асортименту бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / С.П. Кущ ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2008. — 23 с. — укp.

Науково обгрунтовано формування асортименту та розроблено рецептури нових м'яких бутербродних маргаринів на основі жирової сировини з включенням рослинних домішок. Доведено доцільність застосування природних домішок, а саме: еламіну, йодказеїну, цикорлакту, інуліну, олігофруктози, лимонної ефірної олії, а також екстрактів з листя стевії, петрушки, поліекстракту горобинового у складі рецептур м'яких маргаринів для підвищення їх біологічної цінності. З використанням статистично-математичних методів обробки інформації з метою оптимізації жирнокислотного складу розроблено жирову основу нових маргаринів шляхом заміни гідрогенізованих жирів переетерифікованими за купажування ріпакової та соняшникової олій. Проведено товарознавче оцінювання нових маргаринів за комплексом органолептичних, фізико-хімічних, структурно-реологічних, мікробіологічних показників і показників безпечності. Виявлено закономірності впливу інуліну, цикорлакту, еламіну на структурно-реологічні характеристики продукції. Досліджено вплив запропонованих домішок, пакувальних матеріалів (туб і стаканчиків і різних температурних режимів на зміни поживних властивостей нових маргаринів і встановлено межові терміни їх зберігання. Визначено соціально-економічний ефект, що має бути одержаний завдяки виробництву та реалізації нових маргаринів. Розроблено відповідну нормативну документацію.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.43-3 +
Шифр НБУВ: РА359642

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського