Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | РА314371 Большакова В.А. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / В.А. Большакова / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2001. — 20 с. |
2. | Піроженко І.А. Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / І.А. Піроженко / НАН України. Ін-т техн. теплофізики. — К., 2005. — 21 с. |
3. | РА376944 Пак А. В. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / А. В. Пак / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2010. — 18 с. |
4. | РА376647 Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Ю. Г. Паскал / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 19 с. |
5. | РА314663 Селютіна Г.А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Г.А. Селютіна / Харк. держ. акад. технології та організації харчування. — Х., 2001. — 19 с. |
6. | РА377767 Сокол Г. І. Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Г. І. Сокол / Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т" . — Х., 2010. — 21 с. |
7. | РА377017 Теймурова А. Т. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / А. Т. Теймурова / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2010. — 18 с. |
8. | РА320482 Шапорова Т.М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М. Шапорова / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2002. — 18 с. |