Пошуковий запит: (<.>U=Л813$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | Одарченко Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Андрій Миколайович Одарченко / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с.: рис. |
2. | Семінський О.О. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / О.О. Семінський / Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". — К., 2006. — 21 с. |
3. | Карнаух В.В. Інтенсифікація тепломасообмінних процесів у вентиляторних градирнях плівкового типу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / В.В. Карнаух / Одес. нац. політехн. ун-т. — О., 2006. — 19 с.: рис. |
4. | Безбах І.В. Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / І.В. Безбах / Одес. нац. акад. харчових технологій. — О., 2002. — 17 с.: рис. |
5. | РА319011 Мілінчук С.І. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / С.І. Мілінчук / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2001. — 17 с. |
6. | РА312748 Оніщенко В.П. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / В.П. Оніщенко / Одес. держ. акад. холоду. — О., 2001. — 34 с. |
7. | Сафонов В.В. Наукові основи розробки прогресивних апаратів охолодження та заморожування рідких харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.В. Сафонов / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 1999. — 34 с. |
8. | Марценюк О.С. Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / О.С. Марценюк / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 45 с. |
9. | Коваленко О.О. Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / О.О. Коваленко / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 36 с. |
10. | Ремінна Л.П. Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Л.П. Ремінна / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2008. — 19 с. |
11. | Храмшина Л.І. Розробка апарата охолодження напоїв проміжними кремнійорганічними холодоносіями для підприємств малого бізнесу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Л.І. Храмшина / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 1999. — 18 с. |
12. | Ломейко О.П. Тепловологісні процеси при заморожуванні у флюїдизаційному швидкоморозильному апараті : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / О.П. Ломейко / Одес. держ. акад. холоду. — О., 2007. — 20 с.: рис. |
13. | Василенко С.М. Теплообмін в парорідинних течіях теплообмінних апаратів харчових виробництв : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / С.М. Василенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 38 с. |
14. | РА381323 Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед Теплообмін при випарюванні в ротаційному термомеханічному агрегаті : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2011. — 19 с. |
15. | РА380308 Мординський В. П. Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / В. П. Мординський / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2011. — 19 с.: рис., табл. |
16. | РА380037 Шофул І. І. Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / І. І. Шофул / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2011. — 19 с.: рис., табл. |
17. | РА376647 Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Ю. Г. Паскал / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 19 с. |