Пошуковий запит: (<.>U=Л814$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | Тормосов Ю.М. Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Ю.М. Тормосов / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. — К., 2004. — 34 с. |
2. | РА370586 Боровков С.О. Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини із застосуванням вібраційного впливу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / С.О. Боровков / Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2010. — 20 с. |
3. | РА315580 Шишко Л.С. Моделювання тепломасопереносу в процесі конвективного сушіння харчової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Л.С. Шишко / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2001. — 18 с. |
4. | Потапов В.О. Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.О. Потапов / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 35 с.: рис. |
5. | Піддубний В.А. Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.А. Піддубний / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 47 с. |
6. | РА318788 Погожих М.І. Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / М.І. Погожих / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2002. — 34 с. |