Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (94)Книжкові видання та компакт-диски (89)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.Бойко Ю.І. Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ю.І. Бойко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с.
2.Ковтун Л.Я. Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Л.Я. Ковтун / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 29 с.
3.Моргун В.О. Наукові основи технологій виробництва пшеничного борошна і крупи підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02 / В.О. Моргун / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 1999. — 35 с.
4.Топораш І.Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / І.Г. Топораш / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2005. — 20 с.: рис., табл.
5.РА315732 Жигунов Д.О. Розробка технології виробництва зародкового продукту із зерна пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Д.О. Жигунов / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2001. — 17 с.
6.Шіхабутінова О.В. Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.В. Шіхабутінова / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 21 с.
7.Ящук Н.О. Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Н.О. Ящук / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. — К., 2009. — 20 с.
8.Хассан Е.А. Рамадан Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Е.А. Рамадан Хассан / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 19 с.
9.РА380836 Харченко Є. І. Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01 / Є. І. Харченко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 20 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського