Пошуковий запит: (<.>U=Л823.047$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | Ковбаса В.М. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / В.М. Ковбаса / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1998. — 41 с. |
2. | РА310473 Кобилінська О.В. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.В. Кобилінська / Укр.держ. ун-т харчових технологій. — К., 2000. — 20 с.: рис. |
3. | Миронова Н.Г. Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Н.Г. Миронова / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1998. — 19 с. |
4. | Махинько Л.В. Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Л.В. Махинько / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 20 с. |