Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. | Бондар Н.П. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Н.П. Бондар / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. |
2. | Нікончук О.А. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.А. Нікончук / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 20 с. |
3. | Шаран Л.О. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Л.О. Шаран / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. |
4. | Топораш І.Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / І.Г. Топораш / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2005. — 20 с.: рис., табл. |
5. | Шевченко Р.І. Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Р.І. Шевченко / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2003. — 17 с.: рис. |
6. | Антонюк М.М. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / М.М. Антонюк / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. |
7. | Федорова Т.О. Розроблення технології хліба з борошна тритикале : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.О. Федорова / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2004. — 19 с. |
8. | РА370793 Паливода С.Д. Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної дії : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / С.Д. Паливода / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 21 с. |
9. | РА380834 Холодова О. А. Удосконалення технології озонування пшеничного борошна для виробництва хлібобулочних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01 / О. А. Холодова / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 20 с. |
10. | РА319103 Савчук Н.І. Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Н.І. Савчук / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2002. — 20 с. |
11. | Удворгелі Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Лариса Іванівна Удворгелі / Національний ун-т харчових технологій. — К., 2004. — 20 с.: рис., табл. |
12. | Білик О.А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.А. Білик / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. |
13. | Махинько В.М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / В.М. Махинько / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. |
14. | РА371990 Суха Н. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених каротиновмісними овочевими порошками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Н. А. Суха / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с. |
15. | Борисенко О.В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.В. Борисенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 20 с. |
16. | Віннікова В.О. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / В.О. Віннікова / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 18 с. |