Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (165)Книжкові видання та компакт-диски (99)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.Бондар Н.П. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Н.П. Бондар / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с.
2.Нікончук О.А. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.А. Нікончук / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 20 с.
3.Шаран Л.О. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Л.О. Шаран / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с.
4.Топораш І.Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / І.Г. Топораш / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2005. — 20 с.: рис., табл.
5.Шевченко Р.І. Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Р.І. Шевченко / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2003. — 17 с.: рис.
6.Антонюк М.М. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / М.М. Антонюк / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с.
7.Федорова Т.О. Розроблення технології хліба з борошна тритикале : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.О. Федорова / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2004. — 19 с.
8.РА370793 Паливода С.Д. Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної дії : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / С.Д. Паливода / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 21 с.
9.РА380834 Холодова О. А. Удосконалення технології озонування пшеничного борошна для виробництва хлібобулочних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01 / О. А. Холодова / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 20 с.
10.РА319103 Савчук Н.І. Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Н.І. Савчук / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2002. — 20 с.
11.Удворгелі Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Лариса Іванівна Удворгелі / Національний ун-т харчових технологій. — К., 2004. — 20 с.: рис., табл.
12.Білик О.А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.А. Білик / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с.
13.Махинько В.М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / В.М. Махинько / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с.
14.РА371990 Суха Н. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених каротиновмісними овочевими порошками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Н. А. Суха / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с.
15.Борисенко О.В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.В. Борисенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 20 с.
16.Віннікова В.О. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / В.О. Віннікова / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 18 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського