Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (12)Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Сандул О.О. 
Дослідження та математичне моделювання процесу формування екструзією вибродженого тіста: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.О. Сандул ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 18 с.: рис. — укp.

Вивчено процес ізотермічного формування дріжджового пшеничного тіста за методом екструзії. Досліджено вплив підвищеного тиску на накопичення титрованої кислотності під час бродіння тіста та поведінку його газової фази. Установлено, що застосування надлишкового тиску призводить до інтенсифікації процесу бродіння. Створено математичну модель процесу екструзії, що враховує контактну взаємодію матеріалу та обладнання, зміну станів газової фази та в'язкості тіста за умов навантаження. З використанням результатів математичного моделювання розв'язано задачу оптимізації геометричних розмірів формуючого каналу. Одержано залежності швидкості випресовування та коефіцієнту розбухання екструдатів від тиску пресування та геометрії формуючого обладнання. Запропоновано новий спосіб розробки вибродженого тіста, використання якого дає змогу спростити машинно-апаратурну схему та підвищити ефективність виробництва хлібобулочних виробів.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.3-5 +
Шифр НБУВ: РА326310

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського