Пошуковий запит: (<.>U=Л84$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 57
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Яковенко В.Ю. Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / В.Ю. Яковенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 21 с. |
2. | Шапар Р.О. Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Р.О. Шапар / НАН України. Ін-т техн. теплофізики. — К., 2004. — 23 с.: рис. |
3. | Чорна Т.М. Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Т.М. Чорна / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 20 с. |
4. | Цимбал А.С. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / А.С. Цимбал / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 20 с. |
5. | РА382324 Хоменко О. І. Удосконалення перехідних процесів та обладнання для очищення цукрових буряків від домішок : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / О. І. Хоменко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 21 с. |
6. | Точкова О.В. Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / О.В. Точкова / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 20 с. |
7. | Тетеріна С.М. Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / С.М. Тетеріна / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 20 с. |
8. | Солов'янчик І.В. Удосконалення технології фруктозного сиропу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / І.В. Солов'янчик / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 16 с. |
9. | Слива Ю.В. Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Ю.В. Слива / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 21 с. |
10. | Серебряков Р.А. Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Р.А. Серебряков / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2002. — 21 с.: рис. |
11. | Салавор О.М. Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / О.М. Салавор / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 20 с.: рис. |
12. | Сімахіна Г.О. Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Г.О. Сімахіна / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 48 с. |
13. | Сідлецький В.М. Автоматизоване управління дифузійною станцією з підсистемою підтримки прийняття рішень : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / В.М. Сідлецький / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 20 с. |
14. | Рябець О.Ю. Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.Ю. Рябець / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 19 с. |
15. | Руденко В.М. Утворення забарвлених речовин у цукровому виробництві та розробка методів його інгібування : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / В.М. Руденко / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 43 с. |
16. | РА371129 Резніченко Ю.М. Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.05 / Ю.М. Резніченко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 21 с. |
17. | Попова І.В. Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / І.В. Попова / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 22 с. |
18. | Подобій О.В. Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / О.В. Подобій / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 20 с. |
19. | РА318427 Пархоменко І.І. Автоматизована система управління ділянкою очищення дифузійного соку на базі нечіткої логіки : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / І.І. Пархоменко / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2002. — 16 с. |
20. | Паламарчук Н.І. Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Н.І. Паламарчук / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 20 с. |
| |