Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Реферативна база даних (521)Книжкові видання та компакт-диски (406)Журнали та продовжувані видання (424)
Пошуковий запит: (<.>U=Л84$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 57
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Яковенко В.Ю. Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / В.Ю. Яковенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 21 с.
2.Шапар Р.О. Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Р.О. Шапар / НАН України. Ін-т техн. теплофізики. — К., 2004. — 23 с.: рис.
3.Чорна Т.М. Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Т.М. Чорна / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 20 с.
4.Цимбал А.С. Удосконалення способів підготовки бурякової сировини до процесу екстрагування цукру : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / А.С. Цимбал / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 20 с.
5.РА382324 Хоменко О. І. Удосконалення перехідних процесів та обладнання для очищення цукрових буряків від домішок : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / О. І. Хоменко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 21 с.
6.Точкова О.В. Розроблення способів очищення дифузійного соку погіршеної якості з використанням мінералу глауконіту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / О.В. Точкова / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 20 с.
7.Тетеріна С.М. Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / С.М. Тетеріна / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 20 с.
8.Солов'янчик І.В. Удосконалення технології фруктозного сиропу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / І.В. Солов'янчик / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 16 с.
9.Слива Ю.В. Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Ю.В. Слива / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 21 с.
10.Серебряков Р.А. Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Р.А. Серебряков / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2002. — 21 с.: рис.
11.Салавор О.М. Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / О.М. Салавор / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 20 с.: рис.
12.Сімахіна Г.О. Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Г.О. Сімахіна / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 48 с.
13.Сідлецький В.М. Автоматизоване управління дифузійною станцією з підсистемою підтримки прийняття рішень : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / В.М. Сідлецький / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 20 с.
14.Рябець О.Ю. Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.Ю. Рябець / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 19 с.
15.Руденко В.М. Утворення забарвлених речовин у цукровому виробництві та розробка методів його інгібування : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / В.М. Руденко / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1999. — 43 с.
16.РА371129 Резніченко Ю.М. Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.05 / Ю.М. Резніченко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 21 с.
17.Попова І.В. Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / І.В. Попова / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 22 с.
18.Подобій О.В. Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / О.В. Подобій / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 20 с.
19.РА318427 Пархоменко І.І. Автоматизована система управління ділянкою очищення дифузійного соку на базі нечіткої логіки : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / І.І. Пархоменко / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2002. — 16 с.
20.Паламарчук Н.І. Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Н.І. Паламарчук / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 20 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського