Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Реферативна база даних (518)Книжкові видання та компакт-диски (406)Журнали та продовжувані видання (424)
Пошуковий запит: (<.>U=Л84$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 57
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Єщенко О.А. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.А. Єщенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 22 с.
2.Іващук В.В. Автоматизоване управління складними технологічними об'єктами та комплексами харчової промисловості з використанням методів оперативної ідентифікації : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / В.В. Іващук / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с.
3.Авдієнко С.О. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / С.О. Авдієнко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 20 с.
4.Бібік Д.В. Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Д.В. Бібік / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 19 с.
5.РА314915 Бабко Є.М. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Є.М. Бабко / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2001. — 18 с.
6.РА375387 Берник І.М. Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08 / І.М. Берник / Нац. техн. ун-т "Київський політехнічний інститут". — К., 2010. — 20 с.
7.РА310482 Блаженко С.І. Підвищення ефективності процесу сокодобування в цукровому виробництві на основі апаратів секційного типу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / С.І. Блаженко / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2000. — 21 с.
8.РА320462 Буняк О.А. Системи контролю кінетики процесів седиментації та дифузії магнітооброблених суспензій цукрового виробництва : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / О.А. Буняк / Нац. ун-т "Львів. політехніка". — Л., 2002. — 19 с.
9.Верхола Л.А. Вдосконалення процесу у теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Л.А. Верхола / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 21 с.
10.РА376213 Власенко Л. О. Автоматизоване управління підсистемами технологічного комплексу цукрового заводу з використанням методів діагностики і прогнозування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Л. О. Власенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 19 с.
11.Глущенко М.С. Моделювання і оптимальне керування періодичними процесами в утфельних вакуум-апаратах : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / М.С. Глущенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 19 с.
12.РА319623 Гнатенко М.А. Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / М.А. Гнатенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2002. — 23 с.
13.Головач І.Р. Аналіз інформативних параметрів і розробка автоматичної системи керування процесом екстракції : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / І.Р. Головач / Нац. ун-т "Львів. політехніка". — Л., 2004. — 20 с.: рис.
14.Горячев Г.В. Математичні моделі та методи комп'ютерного моделювання процесу екстракції цукру в похилому дифузійному апараті : Автореф. дис... канд. техн. наук: 01.05.02 / Г.В. Горячев / Вінниц. держ. техн. ун-т. — Вінниця, 2002. — 19 с.: рис.
15.Гречка В.В. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / В.В. Гречка / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 20 с.: рис.
16.Гусарук Т.С. Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Т.С. Гусарук / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 22 с.
17.Гусятинська Н.А. Наукове обгрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Н.А. Гусятинська / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 41 с.
18.Гусятинський М.В. Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / М.В. Гусятинський / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с.
19.Джоган О.І. Розроблення способів підвищення ефективності процесу дефекації в цукровому виробництві : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / О.І. Джоган / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 20 с.
20.Долина В.Г. Автоматичні рефрактометри для систем керування переробкою рідких продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.05 / В.Г. Долина / Вінниц. нац. техн. ун-т. — Вінниця, 2007. — 19 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського