Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (50)Книжкові видання та компакт-диски (32)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.63$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.Єщенко О.А. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.А. Єщенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 22 с.
2.Глущенко М.С. Моделювання і оптимальне керування періодичними процесами в утфельних вакуум-апаратах : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / М.С. Глущенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 19 с.
3.Кобер В.Т. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / В.Т. Кобер / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2002. — 20 с.: рис.
4.РА308506 Мирончук В.Г. Розроблення способів та удосконалення апаратів для промислової кристалізації цукристих речовин : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.Г. Мирончук / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2000. — 38 с.
5.Гречка В.В. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / В.В. Гречка / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 20 с.: рис.
6.РА314915 Бабко Є.М. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Є.М. Бабко / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2001. — 18 с.
7.Подобій О.В. Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / О.В. Подобій / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 20 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського