Пошуковий запит: (<.>U=Л852$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | Майданець О.М. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / О.М. Майданець / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 20 с.: рис. |
2. | Кузнєцова І.В. Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / І.В. Кузнєцова / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. |
3. | Грабовська О.В. Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / О.В. Грабовська / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 43 с. |
4. | Башта А.О. Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / А.О. Башта / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 21 с. |
5. | Ребенок Є.В. Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Є.В. Ребенок / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 20 с. |
6. | Сабадаш Н.І. Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Н.І. Сабадаш / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 20 с. |
7. | РА373892 Григоренко Н.О. Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Н.О. Григоренко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с. |
8. | РА373899 Карпович І.В. Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / І.В. Карпович / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с. |