Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л852.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Сабадаш Н.І. 
Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Н.І. Сабадаш ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 20 с. — укp.

Удосконалено технологію виготовлення високомальтозних сиропів (ВС) з кукурудзяного крохмалю з використанням комплексу амілолітичних ферментних препаратів. Наведено результати теоретичних і експериментальних досліджень щодо закономірностей процесу зцукрювання крохмалю за різних комбінацій ферментних препаратів і одержання сиропів з високим вмістом мальтози. Розроблено математичні моделі та визначено оптимальні параметри процесу зцукрювання розріджених крохмальних гідролізатів до мальтози з метою одержання ВС. Запропоновано способи комбінування ферментних препаратів для одержання мальтозних сиропів прогнозованого вуглеводного складу. Вдосконалено технологічну схему очистки ферментативних гідролізатів крохмалю від нерозчинних і розчинних домішок. Обгрунтовано ефективність використання природного сорбенту сапоніт для попереднього видалення завислих домішок та покращання процесу фільтрування. Вдосконалено схему адсорбційної очистки гідролізатів крохмалю від барвних речовин. Розроблено апаратурно-технологічну схему одержання ВС з кукурудзяного крохмалю. Наведено результати виробничих досліджень.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.5 +
Шифр НБУВ: РА363318

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського