Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (69)Книжкові видання та компакт-диски (42)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.Полякова А.В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.В. Полякова / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2008. — 20 с.
2.РА312268 Павлишин М.Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / М.Л. Павлишин / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2000. — 20 с.
3.Жидецька І.В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / І.В. Жидецька / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 19 с.
4.Лебединець В.Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / В.Т. Лебединець / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2005. — 19 с.
5.РА372966 Марцин Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Т. О. Марцин / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2010. — 23 с.
6.Собко А.Б. Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.Б. Собко / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2009. — 21 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського