Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (52)Книжкові видання та компакт-диски (51)
Пошуковий запит: (<.>U=Л868$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.Полумбрик М.О. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / М.О. Полумбрик / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 20 с.
2.РА371049 Дорохович В. В. Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / В. В. Дорохович / Київський національний торговельно- економічний університет. — К., 2010. — 38 : a-іл.
3.РА371049 Дорохович В. В. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / В. В. Дорохович / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2010. — 38 с.
4.РА314161 Якимів О.В. Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / О.В. Якимів / Київ. мед. акад. післядиплом. освіти ім. П.Л.Шупика. — К., 2001. — 19 с.: рис.
5.РА310533 Дорохович В.В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / В.В. Дорохович / Київ. держ. торг.-екон. ун-т. — К., 2000. — 20 с.
6.Золотарьова Л.А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Л.А. Золотарьова / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2002. — 19 с.
7.Бабіч О.В. Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.В. Бабіч / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с.
8.РА381043 Гавриш А. В. Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / А. В. Гавриш / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2011. — 18 с.: рис., табл.
9.Федорова Д.В. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Д.В. Федорова / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2006. — 22 с.
10.РА370976 Яременко О.М. Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.М. Яременко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с.
11.РА379193 Сєногонова Л. І. Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Л. І. Сєногонова / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2011. — 21 с.
12.РА381838 Філь М. І. Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / М. І. Філь / Львів. комерц. акад. — Л., 2011. — 23 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського