Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (16)Реферативна база даних (190)Книжкові видання та компакт-диски (321)Журнали та продовжувані видання (526)
Пошуковий запит: (<.>U=Л874$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА312829 Терзієв В.Г. Інтенсифікація масопереносу при виробництві кріпких напоїв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В.Г. Терзієв / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2000. — 18 с.
2.Бабакіна Н.В. Закономірності формування оборотних колоїдних помутнінь вин і розробка методу їх прогнозування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Н.В. Бабакіна / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 1999. — 18 с.
3.РА377247 Ткаченко О. Б. Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / О. Б. Ткаченко / Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2010. — 44 с.
4.Виноградов В.О. Науково-технічні основи технології виробництва сусла і виноматерілів : автореф. дис... д-ра тех. наук: 05.18.05 / В.О. Виноградов / Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2009. — 43 с.
5.Семков С.В. Підвищення ефективності використання енергії при виробництві вина : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / С.В. Семков / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 20 с.
6.РА380920 Лензіон С. В. Розвиток методів розрахунку і обладнання транспортно-технологічних систем у виробництві шампанських вин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / С. В. Лензіон / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011
7.Шкотова Л.В. Розробка амперометричних біосенсорів для визначення лактату, етанолу та глюкози у виноматеріалах : Автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.20 / Л.В. Шкотова / НАН України. Ін-т молекуляр. біології та генетики. — К., 2006. — 20 с.
8.Гниломедова Н.В. Розробка методів контролю деметалізації виноматеріалів на основі закономірностей трансформації форм заліза : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Н.В. Гниломедова / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 1999. — 18 с.
9.РА318394 Толстенко Д.П. Розробка методики визначення оптимальної схеми обробки білих столових виноматеріалів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Д.П. Толстенко / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2002. — 18 с.
10.РА310945 Носик О.С. Розробка методики виявлення фальсифікації столових сухих марочних вин : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / О.С. Носик / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2000. — 18 с.
11.Алєксєєва Л.М. Розробка методики контролю процесу стабілізації міцних виноматеріалів проти оборотних колоїдних помутнінь : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Л.М. Алєксєєва / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2003. — 19 с.: рис.
12.Іванченко К.В. Розробка раціональної технології газованих напівігристих вин : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / К.В. Іванченко / Нац. ун-т харч. технологій. — Х., 2004. — 20 с.
13.РА310429 Храмченкова І.В. Розробка системи контролю процесу визрівання ординарних білих міцних виноматеріалів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / І.В. Храмченкова / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2000. — 18 с.
14.Бобров В.О. Розробка способів раціонального відбору та використання фракцій дистиляту при виробництві коньячного спирту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / В.О. Бобров / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2003. — 18 с.: рис.
15.Колосов С.А. Розробка технології виробництва ігристих вин з підвищеними пінистими властивостями : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / С.А. Колосов / УААН. Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2005. — 18 с.
16.РА317848 Ткаченко М.Г. Розробка технології виробництва ароматизованих напоїв на основі використання рослинної сировини півдня України : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / М.Г. Ткаченко / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2001. — 17 с.
17.Тимофєєв Р.Г. Розробка технології міцних вин з використанням етилового спирту виноградного походження : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Р.Г. Тимофєєв / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 1999. — 17 с.: табл.: табл.: табл.: табл.
18.РА372544 Гулієв Ш.Р. Розробка технології та обладнання для інактивації мікрофлори виноматеріалів шляхом мікрохвильової дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ш.Р. Гулієв / Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2010. — 19 с.
19.РА311008 Білько М.В. Розробка технологічних прийомів формування сортового аромату при виробництві столових виноматеріалів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / М.В. Білько / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2000. — 18 с.
20.Тенюх К.М. Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / К.М. Тенюх / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2005. — 19 с.: рис.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського