Пошуковий запит: (<.>U=Л874$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Бабакіна Н.В. Закономірності формування оборотних колоїдних помутнінь вин і розробка методу їх прогнозування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Н.В. Бабакіна / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 1999. — 18 с. |
2. | РА312829 Терзієв В.Г. Інтенсифікація масопереносу при виробництві кріпких напоїв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В.Г. Терзієв / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2000. — 18 с. |
3. | РА377247 Ткаченко О. Б. Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / О. Б. Ткаченко / Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2010. — 44 с. |
4. | Виноградов В.О. Науково-технічні основи технології виробництва сусла і виноматерілів : автореф. дис... д-ра тех. наук: 05.18.05 / В.О. Виноградов / Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2009. — 43 с. |
5. | Семков С.В. Підвищення ефективності використання енергії при виробництві вина : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / С.В. Семков / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 20 с. |
6. | РА380920 Лензіон С. В. Розвиток методів розрахунку і обладнання транспортно-технологічних систем у виробництві шампанських вин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / С. В. Лензіон / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011 |
7. | Шкотова Л.В. Розробка амперометричних біосенсорів для визначення лактату, етанолу та глюкози у виноматеріалах : Автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.20 / Л.В. Шкотова / НАН України. Ін-т молекуляр. біології та генетики. — К., 2006. — 20 с. |
8. | РА318394 Толстенко Д.П. Розробка методики визначення оптимальної схеми обробки білих столових виноматеріалів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Д.П. Толстенко / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2002. — 18 с. |
9. | РА310945 Носик О.С. Розробка методики виявлення фальсифікації столових сухих марочних вин : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / О.С. Носик / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2000. — 18 с. |
10. | Алєксєєва Л.М. Розробка методики контролю процесу стабілізації міцних виноматеріалів проти оборотних колоїдних помутнінь : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Л.М. Алєксєєва / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2003. — 19 с.: рис. |
11. | Гниломедова Н.В. Розробка методів контролю деметалізації виноматеріалів на основі закономірностей трансформації форм заліза : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Н.В. Гниломедова / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 1999. — 18 с. |
12. | Іванченко К.В. Розробка раціональної технології газованих напівігристих вин : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / К.В. Іванченко / Нац. ун-т харч. технологій. — Х., 2004. — 20 с. |
13. | РА310429 Храмченкова І.В. Розробка системи контролю процесу визрівання ординарних білих міцних виноматеріалів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / І.В. Храмченкова / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2000. — 18 с. |
14. | Бобров В.О. Розробка способів раціонального відбору та використання фракцій дистиляту при виробництві коньячного спирту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / В.О. Бобров / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2003. — 18 с.: рис. |
15. | РА317848 Ткаченко М.Г. Розробка технології виробництва ароматизованих напоїв на основі використання рослинної сировини півдня України : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / М.Г. Ткаченко / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2001. — 17 с. |
16. | Колосов С.А. Розробка технології виробництва ігристих вин з підвищеними пінистими властивостями : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / С.А. Колосов / УААН. Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2005. — 18 с. |
17. | Тимофєєв Р.Г. Розробка технології міцних вин з використанням етилового спирту виноградного походження : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Р.Г. Тимофєєв / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 1999. — 17 с.: табл.: табл.: табл.: табл. |
18. | РА372544 Гулієв Ш.Р. Розробка технології та обладнання для інактивації мікрофлори виноматеріалів шляхом мікрохвильової дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ш.Р. Гулієв / Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2010. — 19 с. |
19. | РА311008 Білько М.В. Розробка технологічних прийомів формування сортового аромату при виробництві столових виноматеріалів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / М.В. Білько / УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2000. — 18 с. |
20. | Тенюх К.М. Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / К.М. Тенюх / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2005. — 19 с.: рис. |
| |