![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | РА310927 Сомов О.С. Розробка та дослідження процесу ЗТП-сушіння моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.С. Сомов / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2000. — 17 с. | 2. | Пенкіна Н.М. Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Н.М. Пенкіна / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2009. — 19 с. | 3. | Непочатих Т.А. Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.А. Непочатих / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2005. — 18 с. |
|
|