Пошуковий запит: (<.>U=Л913.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | РА384385 Василишина О. В. Збереження якості плодів вишні з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / О. В. Василишина / Уман. нац. ун-т садівництва. — Умань, 2011. — 20 с. |
2. | РА383991 Гребеннікова О. А. Біологічно активні речовини у плодах, листі та продуктах переробки перспективних сортів аличі : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 / О. А. Гребеннікова / Одес. нац. ун-т ім. І.І. Мечникова. — О., 2011. — 20 с. |
3. | Тарлев В.П. Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.П. Тарлев / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 46 с. |
4. | Гаврилов О.В. Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.В. Гаврилов / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2006. — 19 с. |
5. | Григоренко О.В. Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / О.В. Григоренко / Херсон. нац. техн. ун-т. — Херсон, 2005. — 20 с. |