Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Авдєєва Л.Ю. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Л.Ю. Авдєєва / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 18 с.: рис. |
2. | Мізнік Л.М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Л.М. Мізнік / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 18 с. |
3. | РА308215 Усатенко Н.Ф. Дослідження конвективного підведення теплоти до ковбасних виробів та створення раціональної конструкції термоагрегату : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Н.Ф. Усатенко / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2000. — 18 с. |
4. | РА373257 Ткачова Д. Л. Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15 / Д. Л. Ткачова / Наук. центр радіац. медицини АМН України. — К., 2010. — 19 с. |
5. | Кравчук В.В. Критерії оцінки якості м'яса : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / В.В. Кравчук / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. — К., 2009. — 20 с. |
6. | Головко М.П. Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / М.П. Головко / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 33 с. |
7. | Коваленко Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Валентина Олексіївна Коваленко / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2009. — 33 с. |
8. | Ощипок І.М. Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.12 / І.М. Ощипок / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2008. — 35 с. |
9. | Лукашенко С.В. Підвищення ефективності обробки жировміщуючих стічних вод м'ясомолочної промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.04 / С.В. Лукашенко / Харк. держ. техн. ун-т буд-ва та архіт. — Х., 2003. — 19 с.: рис. |
10. | РА315364 Некоз С.О. Підвищення ефективності роботи і довговічності різального комплекту м'ясорізальних вовчків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / С.О. Некоз / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2001. — 21 с. |
11. | Поварова Подовження строків зберігання ковбасних виробів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Наталя Миколаївна Поварова / Одеська національна академія харчових технологій. — О., 2007. — 18 с. |
12. | Красногрудов Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олександр Васильович Красногрудов / Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган- Барановського. — Донецьк, 2009. — 18 с. |
13. | РА382650 Ковальчук В. А. Розвиток наукових і практичних засад інтенсифікації роботи споруд для флотаційної та біологічної очистки стічних вод м'ясопереробних підприємств : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.23.04 / В. А. Ковальчук / Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування. — Рівне, 2011. — 36 с. |
14. | Король Ц.О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Ц.О. Король / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 21 с. |
15. | Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд Розробка методу еколого-енергетичної оцінки технологій охолодження і зберігання охолодженого м'яса : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд / Одес. держ. акад. холоду. — О., 1999. — 17 с. |
16. | Штонда О.А. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / О.А. Штонда / Нац. ун-т харчових технологій. — К., 2004. — 18 с. |
17. | РА376657 Асауляк А. В. Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / А. В. Асауляк / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 20 с. |
18. | Попадич О.З. Розробка технології комбінованих екструзійних продуктів з м'ясної та рослинної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / О.З. Попадич / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 1999. — 17 с. |
19. | Гарбуз Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Віктор Григорович Гарбуз / Одеська національна академія харчових технологій. — О., 2007. — 14 с. |
20. | Фабіянська І.В. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / І.В. Фабіянська / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2008. — 19 с. |
| |