Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Реферативна база даних (510)Книжкові видання та компакт-диски (430)Журнали та продовжувані видання (527)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Авдєєва Л.Ю. Вдосконалення технології комбінованих м'ясних продуктів з використанням рослинних білків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Л.Ю. Авдєєва / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 18 с.: рис.
2.Мізнік Л.М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Л.М. Мізнік / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 18 с.
3.РА308215 Усатенко Н.Ф. Дослідження конвективного підведення теплоти до ковбасних виробів та створення раціональної конструкції термоагрегату : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Н.Ф. Усатенко / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2000. — 18 с.
4.РА373257 Ткачова Д. Л. Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15 / Д. Л. Ткачова / Наук. центр радіац. медицини АМН України. — К., 2010. — 19 с.
5.Кравчук В.В. Критерії оцінки якості м'яса : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / В.В. Кравчук / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. — К., 2009. — 20 с.
6.Головко М.П. Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / М.П. Головко / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 33 с.
7.Коваленко Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Валентина Олексіївна Коваленко / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2009. — 33 с.
8.Ощипок І.М. Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.12 / І.М. Ощипок / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2008. — 35 с.
9.Лукашенко С.В. Підвищення ефективності обробки жировміщуючих стічних вод м'ясомолочної промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.04 / С.В. Лукашенко / Харк. держ. техн. ун-т буд-ва та архіт. — Х., 2003. — 19 с.: рис.
10.РА315364 Некоз С.О. Підвищення ефективності роботи і довговічності різального комплекту м'ясорізальних вовчків : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / С.О. Некоз / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2001. — 21 с.
11.Поварова Подовження строків зберігання ковбасних виробів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Наталя Миколаївна Поварова / Одеська національна академія харчових технологій. — О., 2007. — 18 с.
12.Красногрудов Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Олександр Васильович Красногрудов / Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган- Барановського. — Донецьк, 2009. — 18 с.
13.РА382650 Ковальчук В. А. Розвиток наукових і практичних засад інтенсифікації роботи споруд для флотаційної та біологічної очистки стічних вод м'ясопереробних підприємств : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.23.04 / В. А. Ковальчук / Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування. — Рівне, 2011. — 36 с.
14.Король Ц.О. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Ц.О. Король / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 21 с.
15.Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд Розробка методу еколого-енергетичної оцінки технологій охолодження і зберігання охолодженого м'яса : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд / Одес. держ. акад. холоду. — О., 1999. — 17 с.
16.Штонда О.А. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / О.А. Штонда / Нац. ун-т харчових технологій. — К., 2004. — 18 с.
17.РА376657 Асауляк А. В. Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / А. В. Асауляк / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 20 с.
18.Попадич О.З. Розробка технології комбінованих екструзійних продуктів з м'ясної та рослинної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / О.З. Попадич / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 1999. — 17 с.
19.Гарбуз Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Віктор Григорович Гарбуз / Одеська національна академія харчових технологій. — О., 2007. — 14 с.
20.Фабіянська І.В. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / І.В. Фабіянська / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2008. — 19 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського