Пошуковий запит: (<.>U=Л924$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | Мізнік Л.М. Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Л.М. Мізнік / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 18 с. |
2. | Серік М.Л. Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Л. Серік / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 19 с. |
3. | Слащева А.В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.В. Слащева / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2006. — 18 с. |
4. | Кандалей О.В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.В. Кандалей / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2007. — 21 с. |
5. | Медведовський Я.С. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Я.С. Медведовський / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2003. — 17 с.: рис., табл. |
6. | Колесник А.О. Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.О. Колесник / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 19 с. |
7. | Горбань В.Г. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / В.Г. Горбань / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 19 с. |
8. | РА310670 Пересічна С.М. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / С.М. Пересічна / Київ. держ. торг.-екон. ун-т. — К., 2000. — 18 с. |