Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (20)Книжкові видання та компакт-диски (13)
Пошуковий запит: (<.>U=Л924.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.Медведовський Я.С. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Я.С. Медведовський / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2003. — 17 с.: рис., табл.
2.Колесник А.О. Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.О. Колесник / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 19 с.
3.Горбань В.Г. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / В.Г. Горбань / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 19 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського