Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л924.8$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | Медведовський Я.С. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Я.С. Медведовський / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2003. — 17 с.: рис., табл. | 2. | Колесник А.О. Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.О. Колесник / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 19 с. | 3. | Горбань В.Г. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / В.Г. Горбань / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 19 с. |
|
|