Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (5)Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Лизова В. Ю. 
Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / В. Ю. Лизова ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 21 с. — укp.

Обгрунтовано перелік функціонально-технологічних компонентів перспективних щодо застосування. Досліджено їх вплив на протеолітичну активність бакпрепарату. Визначено оптимальні концентрації, які забезпечують стабільне функціонування бакпрепарату у м'ясній сировині. Оптимізовано температурні режими сушіння ферментованих ковбас з використанням композиційної домішки "Компакт-БП". Проаналізовано зміни якісних показників ферментованих ковбас на різних етапах технологічного процесу. Досліджено харчову та біологічну цінність та встановлено термін їх зберігання. Розроблено та затверджено нормативну документацію на композиційну домішку "Компакт-БП" і на виробництво сирокопчених і сиров'ялених ковбас з її застосуванням.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.8-3
Шифр НБУВ: РА372737 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського