1. |
Бандура В.М. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В.М. Бандура ; Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2000. — 17 с. — укp.Наведено результати досліджень, спрямованих на оптимізацію загальних енергетичних показників процесу різання м'яса птиці. Визначено емпіричні залежності сил різання і тертя, які дозволяють вибрати найбільш раціональні параметри робочих органів м'ясоріжучих машин. Теоретично простежено залежність пластичності кісток птиці від схеми напруженого стану. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.016 Шифр НБУВ: РА309720 Пошук видання у каталогах НБУВ
|