Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Реферативна база даних (99)Книжкові видання та компакт-диски (142)Журнали та продовжувані видання (26)
Пошуковий запит: (<.>U=Л94$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.Коновалов Д.В. Підвищення ефективності використання вторинних енергоресурсів суднових енергетичних установок у рибомучному виробництві : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.08.05 / Д.В. Коновалов / Нац. ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. — Миколаїв, 2006. — 24 с.
2.Памбук С.А. Розробка маловідходної технології переробки атеріни чорноморської : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / С.А. Памбук / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 19 с.
3.РА313162 Пронін І.О. Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / І.О. Пронін / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2001. — 19 с.
4.РА384581 Битютська О. Є. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. Є. Битютська / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2011. — 24 с.: рис., табл.
5.Слащева А.В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.В. Слащева / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2006. — 18 с.
6.Гринченко Н.Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Н.Г. Гринченко / Хар. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 19 с.
7.Бреславець Т.В. Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Т.В. Бреславець / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2004. — 19 с.
8.Паламарчук Г.С. Удосконалення технології розсільного заморожування риби : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Г.С. Паламарчук / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2005. — 18 с.: рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського