Пошуковий запит: (<.>U=Л95$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 66
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Бовкун Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Алла Олександрівна Бовкун / Національний ун-т харчових технологій. — К., 2004. — 20 с. |
2. | Бондаренко Є.В. Формування споживних властивостей морозива для спортсменів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Є.В. Бондаренко / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2009. — 21 с. |
3. | РА372798 Бондарчук З.В. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / З.В. Бондарчук / Нац. ун-т харч. технол. — К., 2010. — 19 с. |
4. | Васильєва Н.І. Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Н.І. Васильєва / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 20 с. |
5. | Ветров В.М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / В.М. Ветров / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. — Донецьк, 2007. — 18 с. |
6. | РА375383 Ворощук B.Я. Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / B.Я. Ворощук / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 21 с. |
7. | Гальченко К.С. Вплив заморожування і сублімаційного висушування на збереження молозива корів : Автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.19 / К.С. Гальченко / НАН України. Ін-т пробл кріобіології і кріомедицини. — Х., 2003. — 20 с. |
8. | Ганзенко В.В. Розробка технології виробництва кормових продуктів з бобів сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / В.В. Ганзенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 21 с. |
9. | Гончарова Д.М. Використання електрофізичних властивостей молока для визначення вмісту жиру та білка при первинній обробці молока на тваринницьких фермах і комплексах : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / Д.М. Гончарова / Тавр. держ. агротехн. акад. — Мелітополь, 1999. — 16 с. |
10. | Гурський П.В. Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / П.В. Гурський / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 17 с. |
11. | Дідух Г.В. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Г.В. Дідух / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 18 с. |
12. | Дідух Н.А. Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Н.А. Дідух / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2008. — 37 с. |
13. | Данчук Ю.І. Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Ю.І. Данчук / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2006. — 20 с. |
14. | РА310612 Жила В.І. Обгрунтування параметрів і режимів роботи електропастеризаторів молока на основі нагріву опором : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02 / В.І. Жила / Нац. аграр. ун-т. — К., 2000. — 18 с. |
15. | РА374899 Змієвський Ю.Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ю.Г. Змієвський / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 21 с. |
16. | Кійко В.В. Товарознавча оцінка молока, обробленого високим тиском : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / В.В. Кійко / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2009. — 20 с. |
17. | Калініна Г.П. Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Г.П. Калініна / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 18 с. |
18. | РА372349 Капралюк О.В. Продуктивність, ефективність виробництва та якість молока кіз за різних типів доїльних установок : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.04 / О.В. Капралюк / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. — К., 2010. — 18 с. |
19. | Касьянова Н.О. Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.О. Касьянова / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 22 с. |
20. | РА374200 Коваленко Н.О. Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н.О. Коваленко / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 19 с. |
| |