Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (3)Реферативна база даних (100)Книжкові видання та компакт-диски (100)Журнали та продовжувані видання (61)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.Сливка Н.Б. Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.Б. Сливка / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 20 с.
2.Ножечкіна Г.М. Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів : автореф. дис... канд. техн. наук.: 05.18.16 / Г.М. Ножечкіна / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 24 с.
3.Бовкун Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Алла Олександрівна Бовкун / Національний ун-т харчових технологій. — К., 2004. — 20 с.
4.РА372798 Бондарчук З.В. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / З.В. Бондарчук / Нац. ун-т харч. технол. — К., 2010. — 19 с.
5.Турчин І.М. Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / І.М. Турчин / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 20 с.
6.РА315013 Орлюк Ю.Т. Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ю.Т. Орлюк / Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2001. — 19 с.
7.Михайлицька О.Р. Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / О.Р. Михайлицька / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2005. — 18 с.
8.Метельська Н.С. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Н.С. Метельська / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2005. — 21 с.
9.Бондаренко Є.В. Формування споживних властивостей морозива для спортсменів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Є.В. Бондаренко / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2009. — 21 с.
10.РА374658 Прядко О. А. Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О. А. Прядко / Луц. нац. техн. ун-т. — Луцьк, 2010. — 20 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського