Пошуковий запит: (<.>U=Л961$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ольховська В.С. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / В.С. Ольховська / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2009. — 18 с. |
2. | Одарченко Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Андрій Миколайович Одарченко / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с.: рис. |
3. | РА317695 Гунько С.М. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.18 / С.М. Гунько / Нац. ун-т "Києво-Могил. акад.". — К., 2002. — 16 с. |
4. | Москалюк І.В. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / І.В. Москалюк / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2003. — 15 с.: рис., табл. |
5. | РА372995 Маяк В. І. Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / В. І. Маяк / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2010. — 34 с. |
6. | РА372995 Маяк В. І. Наукове обґрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / В. І. Маяк / Харківський державний університет харчування та торгівлі. — Х., 2010. — 34 с.: a-рис. |
7. | Тележенко Л.М. Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Л.М. Тележенко / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2004. — 37 с.: рис. |
8. | Мельнічук О.Є. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / О.Є. Мельнічук / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2003. — 18 с.: рис. |
9. | Саркісян Г.О. Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Г.О. Саркісян / Одес. нац. акад. харч. техн. — О., 2009. — 18 с. |
10. | Козонова Ю.О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ю.О. Козонова / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 19 с. |
11. | Саламатіна С.Є. Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / С.Є. Саламатіна / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 18 с. |
12. | Селіванська І.О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / І.О. Селіванська / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2005. — 18 с. |
13. | Мельник І.В. Розробка технології консервованих харчових продуктів із нуту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / І.В. Мельник / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 1999. — 16 с. |
14. | Холодний Л.П. Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Л.П. Холодний / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 18 с. |
15. | РА312341 Дубова Г.Є. Розробка технології сливового та чорносмородинового соків з використанням методу центрифугування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Г.Є. Дубова / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2000. — 18 с. |
16. | Давидова О.Ю. Розробка технології соусів з кісточкових плодів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.Ю. Давидова / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 1999. — 19 с. |
17. | РА310843 Бурдо А.К. Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / А.К. Бурдо / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2000. — 15 с. |
18. | РА320502 Колеснікова М.Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б. Колеснікова / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2002. — 19 с. |
19. | Азаров О.В. Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмісного концентрату і його використання в харчовій промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / О.В. Азаров / Одес. держ. акад. холоду. — О., 2003. — 19 с.: рис. |
20. | РА378939 Глоба О. В. Теплогідродинамічні процеси у плівкових випарних апаратах для яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / О. В. Глоба / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 20 с. |
| |