Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | Одарченко Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Андрій Миколайович Одарченко / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с.: рис. |
2. | Мельнічук О.Є. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / О.Є. Мельнічук / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2003. — 18 с.: рис. |
3. | Давидова О.Ю. Розробка технології соусів з кісточкових плодів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.Ю. Давидова / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 1999. — 19 с. |
4. | Зіолковська А.В. Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.В. Зіолковська / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 17 с. |
5. | РА379488 Балацька Н. Ю. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н. Ю. Балацька / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2011. — 16 с. |