Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (34)Книжкові видання та компакт-диски (41)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.Одарченко Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Андрій Миколайович Одарченко / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с.: рис.
2.Мельнічук О.Є. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / О.Є. Мельнічук / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2003. — 18 с.: рис.
3.Давидова О.Ю. Розробка технології соусів з кісточкових плодів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.Ю. Давидова / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 1999. — 19 с.
4.Зіолковська А.В. Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.В. Зіолковська / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 17 с.
5.РА379488 Балацька Н. Ю. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н. Ю. Балацька / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2011. — 16 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського