Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | Саркісян Г.О. Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Г.О. Саркісян / Одес. нац. акад. харч. техн. — О., 2009. — 18 с. |
2. | Козонова Ю.О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Ю.О. Козонова / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 19 с. |
3. | РА378939 Глоба О. В. Теплогідродинамічні процеси у плівкових випарних апаратах для яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / О. В. Глоба / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 20 с. |
4. | РА378245 Горячова О. О. Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О. О. Горячова / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2011. — 21 с. |
5. | Оленєв М.В. Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / М.В. Оленєв / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 16 с. |
6. | Суткович Т.Ю. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Т.Ю. Суткович / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 19 с. |
7. | Осокіна Н.М. Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15 / Н.М. Осокіна / Уман. держ. аграр. ун-т. — Умань, 2007. — 40 с. |
8. | Ткач Н.І. Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Н.І. Ткач / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2004. — 18 с.: рис. |