Пошуковий запит: (<.>U=Л962$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
|
| | |
|
1. |
Севаторов М. М. Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / М. М. Севаторов ; Донец. нац. ун-т екон. і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2010. — 20 с.: a-рис. — укp.Розглянуто питання виробництва печінкового паштету з використанням високого тиску. Шляхом експериментальних досліджень встановлено характер впливу високого тиску на мікробіологічні, хімічні та структурно-механічні показники печінкових паштетів. Експериментально встановлено, що обробка високим тиском не має впливу на хімічні показники готової продукції. Одержано рівняння для визначення концентрації мікроорганізмів у печінковому паштеті залежно від параметрів даного процесу. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.8 Шифр НБУВ: РА373386 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
| | |
|
2. |
Бочковський А.П. Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.13 / А.П. Бочковський ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 20 с. — укp. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.4 Шифр НБУВ: РА370290 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
| | |
|
3. |
Казаченко Товарознавча характеристика комбінованих м'ясних консервів, призначених для раціонального харчування: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Світлана Володимирівна Казаченко ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. — К., 1999. — 20 с. — укp. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л962-9 Шифр НБУВ: РА307651
Рубрики:
|