Пошуковий запит: (<.>U=Л964$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | Сидоренко О.В. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / О.В. Сидоренко / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2009. — 37 с. |
2. | Добробабіна Л.Б. Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Л.Б. Добробабіна / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2008. — 36 с. |
3. | Горшунов М.С. Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / М.С. Горшунов / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 17 с. |
4. | Новікова Т.М. Розробка технології консервів з піленгаса : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Т.М. Новікова / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2006. — 17 с. |
5. | Романенко О.В. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / О.В. Романенко / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2007. — 23 с. |
6. | Кушніренко Н.М. Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М. Кушніренко / Одес. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 17 с.: рис. |